دوناتس ام ملك الحكااية حلو جداا
كوب ونص دقيق
بيضة...فانيليا
2 معلقة ك ونص زبدة مذابة
تلات اربع كوب لبن دافي
2 معلقة صغيرة ونص خميرة فورية
2 معلقة ك سكر
نص كوب بطاطس مسلوقة ومهروسة كويس جدا جدا
ذرة ملح
معلقة صغيرة بكنج بودر
بيضة...فانيليا
2 معلقة ك ونص زبدة مذابة
تلات اربع كوب لبن دافي
2 معلقة صغيرة ونص خميرة فورية
2 معلقة ك سكر
نص كوب بطاطس مسلوقة ومهروسة كويس جدا جدا
ذرة ملح
معلقة صغيرة بكنج بودر
هنسلق البطاطس(واحدة كبيرة كفاية) وندوب الخميرة فى شويه مايه دافيه صغيرين مع معلقة سكر
نهرس البطاطس بالشوكة كويس اووى
نضرب البيضة بالفانيليا وبعدين نضيفهم على البطاطس ونقلبهم كويس مع بعض ليندمجو ونضيف
ونضيف اللبن الدافىء والزبدة السايحة وكمان الخميرة
وبعدين اخر حاجه الدقيق معاه ذرة ملح والبكنج بودر ومعلقة سكر كبيرة ونبتدى نعجنهتلاقى العجينة بتلزق فى الايدشوية ممكن تزودى دقيق شويه صغيرين وتعجنى تانى وممكن تبلى ايدك بس بنقطة زيت وانتى بتعجنى
وادى العجينة
مش لازقه معايا فى البولة اهى وبرضو مش ناشفة يعنى عجينة لينه
هسيبها تخمر شغلت الفرن دقيقتين سخنته وطفيت ودخلتها نص ساعه
وبعد الخمر هبتدى اشتغل بالعجين واشكله كدا
ماعنديش قطاعه عملت بكوب وغطا زجاجة فانتا
بسمك 2 سم تقريبا..
وعملت قلوب كمان
نرصها فى صنيه مرشوشة دقيق
وهسيبها ترتاح كمان نص ساعه وممكن اكتر شوية كمان
ده شكلها بعد ما العجينة ارتاحت
ودى القلوب
هحمر فى الزيت على اصغر عين للبوتجاو واوطى عليها كمان علشان ما تتحرقش بسرعه ويطلع قلبها مستوى مش عجين
هنا قلبتها على الوش التانى
ودى كمان الدواير
ودى لما طلعت من الزيت وصفت الزيت بتاعها
نهرس البطاطس بالشوكة كويس اووى
نضرب البيضة بالفانيليا وبعدين نضيفهم على البطاطس ونقلبهم كويس مع بعض ليندمجو ونضيف
ونضيف اللبن الدافىء والزبدة السايحة وكمان الخميرة
وبعدين اخر حاجه الدقيق معاه ذرة ملح والبكنج بودر ومعلقة سكر كبيرة ونبتدى نعجنهتلاقى العجينة بتلزق فى الايدشوية ممكن تزودى دقيق شويه صغيرين وتعجنى تانى وممكن تبلى ايدك بس بنقطة زيت وانتى بتعجنى
وادى العجينة
مش لازقه معايا فى البولة اهى وبرضو مش ناشفة يعنى عجينة لينه
هسيبها تخمر شغلت الفرن دقيقتين سخنته وطفيت ودخلتها نص ساعه
وبعد الخمر هبتدى اشتغل بالعجين واشكله كدا
ماعنديش قطاعه عملت بكوب وغطا زجاجة فانتا
بسمك 2 سم تقريبا..
وعملت قلوب كمان
نرصها فى صنيه مرشوشة دقيق
وهسيبها ترتاح كمان نص ساعه وممكن اكتر شوية كمان
ده شكلها بعد ما العجينة ارتاحت
ودى القلوب
هحمر فى الزيت على اصغر عين للبوتجاو واوطى عليها كمان علشان ما تتحرقش بسرعه ويطلع قلبها مستوى مش عجين
هنا قلبتها على الوش التانى
ودى كمان الدواير
ودى لما طلعت من الزيت وصفت الزيت بتاعها
ده الشكل النهائى للتزيين
واستخدمت شكولاتة خام دارك
ومعلقة صغيرة زبده وشويه لبن سيحتهم
وشكولاته خام بيضا ونفس الطريقة وسيحتها على النار
وكمان سكر بودرة على نقطتين لبن وزينت بالفارماسيلا
ماشاء الله هشه وجميلة جدااااا
ماشاء الله لا قوة الا بالله
شوفو من جوااااااا
واخيرا دى الكمية كلهاااااااا
وتمت بحمد الله
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق